Araş. Gör. Süleyman CAN (Bilecik Şeyh Edebali Üni.)
  • Dahili Telefon: 3707
  • E-Posta: email
  • Lisans: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
  • Yüksek Lisans : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (Devam Ediyor)
  • YÖKSİS: YÖK Akademik Sayfası

KİŞİSEL BİLGİLER

• Adı Soyadı: Süleyman CAN
  • Doğum Tarihi ve Yeri: 4 Nisan 1996, Muğla

ÖĞRENİM DURUMU

• Lisans: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
  • Yüksek Lisans: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, 2018-Devam ediyor

ULUSLARARASI KONGRELERDE YAYINLANAN BİLDİRİLER

1. S. Can, E. Lökçü, M. Anık, "Synthesis of Li22Si5/reduced graphene oxide nanocomposite as anode material for Li-ion batteries", 2nd International Conference on Natural and  Applied Science and Engineering, Antalya, 21-25 October 2020.
  2. S. Can, M. Çayırlı, E. Lökçü, M. Anık, "Synthesis and Characterization of rGO@SiO2 Nanostructures for Li-Ion Batteries", International Congress of Engineering and Natural Sciences, Ankara, 7-9 May 2021.
  3. M. Çayırlı, S. Can, E. Lökçü, M. Anık, ''Microstructural and Electrochemical Properties of (Mg0.2Co0.2Ni0.2Zn0.2Li0.1Al0.1)O High Entropy Oxide Anode'', International Congress of Engineering and Natural Sciences, Ankara, 07-09 May 2021.